Blijf op de hoogte

CHEF CATERING

Chef Catering is uitgegroeid tot een toonaangevende en professionele cateraar. Chef Catering geniet alom bekendheid door het enorme scala aan mogelijkheden en onze flexibele en creatieve cateringoplossingen.

Bij Chef bieden we u uitsluitend het beste op het gebied van catering. Met onze servicegerichte medewerkers en onze ambachtelijke keuken streven wij continu naar vernieuwing en verbetering. Vernieuwing in smaak, vorm en presentatie. Verbetering in service en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening. Deze ontwikkelingen ziet, proeft en beleeft u terug in onze kwaliteit.

"WE ARE CATERING"

Chef Catering staat voor culinaire en gastronomische catering, tailormade party & bedrijfscatering, fonkelende events, easy & trendy lunch vergader en maaltijdservice. Daarnaast geven wij op een creatieve en verrassende wijze invulling aan entertainment tevens kunt u bij ons terecht voor alle facilitaire en gastvrijheidsdiensten. Impress your relations met onze beurscatering! 

Klik voor meer informatie op www.chefcatering.nl en geniet van alles wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van catering.

Bekijk de website van Chef Catering

Openingstijden

Wegens de corona maatregelen tijdelijk gesloten 

Contact baqueting en catering

053 483 68 34

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede

Stuur een e-mail

Afdeling SocialMedia

Instagram.com/Restaurantgalleryenschede
Facebook.com/GalleryEnschede