CHEF CATERING

Chef Catering is uitgegroeid tot een toonaangevende en professionele cateraar. Chef Catering geniet alom bekendheid door het enorme scala aan mogelijkheden en onze flexibele en creatieve cateringoplossingen.

Bij Chef bieden we u uitsluitend het beste op het gebied van catering. Met onze servicegerichte medewerkers en onze ambachtelijke keuken streven wij continu naar vernieuwing en verbetering. Vernieuwing in smaak, vorm en presentatie. Verbetering in service en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening. Deze ontwikkelingen ziet, proeft en beleeft u terug in onze kwaliteit.

"WE ARE CATERING"

Chef Catering staat voor culinaire en gastronomische catering, tailormade party & bedrijfscatering, fonkelende events, easy & trendy lunch vergader en maaltijdservice. Daarnaast geven wij op een creatieve en verrassende wijze invulling aan entertainment tevens kunt u bij ons terecht voor alle facilitaire en gastvrijheidsdiensten. Impress your relations met onze beurscatering! 

Klik voor meer informatie op www.chefcatering.nl en geniet van alles wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van catering.

Openingstijden

REGULIERE OPENINGSTIJDEN KEUKEN RESTAURANT THE GALLERY:

MA T/M DO  8:30 TOT 20:00 UUR
VR  8:30 TOT 18:00 UUR

 

REGULIERE OPENINGSTIJDEN RESTAURANT & GRAND CAFÉ THE GALLERY:

MA T/M DO 8:30 TOT 20:00
VR 8:30 TOT 18:00 UUR

INDIEN NOG GASTEN AANWEZIG BLIJVEN WIJ UITERAARD LANGER OPEN

 

EXTRA OPENINGSTIJDEN OP RESERVERING EN VOOR GROEPEN:

MA T/M VRIJ 07:00-08:30 UUR
MA T/M VRIJ 20:00-24:00 UUR
ZA T/M ZO 07:00-24:00 UUR

Contact baqueting en catering

053 483 68 34

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede

Stuur een e-mail

Afdeling SocialMedia

Twitter.com/GalleryEnschede

Facebook.com/GalleryEnschede

Google.com/+GalleryEnschede

LinkedIn.com